2024-lies-resize-home.jpg

Vind hier de opleiding die bij je past

Ontwikkel je potentieel met training en coaching op maat

Praktijkgerichte opleidingen door ervaren experts

Heb je nog vragen over onze opleidingen? Contacteer ons op

Vertrouwd door meer dan 1.500 bedrijven over heel België

client.jpg
Logo1.png
Logo11.png
Logo110.png
Logo111.png
Logo112.png
Logo113.png
Logo114.png
Logo115.png
Logo116.png
Logo117.png
Logo118.png
Logo119.png
Logo12.png
Logo120.png
Logo121.png
Logo122.png
Logo123.png
Logo124.png
Logo125.png
Logo126.png
Logo127.png
Logo128.png
Logo13.png
Logo14.png
Logo15.png
Logo16.png
Logo17.png
Logo18.png
Logo19.png
about.png

Opleidingspartner van meer dan 1.500 bedrijven

Wij streven elke dag naar een maximale klantentevredenheid. Een training of opleiding staat nooit op zich. Wat uiteindelijk telt is het resultaat. Daarom houden we alle tevredenheidsscores bij van onze klanten. Wij delen deze informatie graag met jou. Want transparante communicatie vinden we heel belangrijk.

0van onze klanten zijn uiterst tevreden over de opleidingen bij Expert Academy

Bekijk alle referenties

“Aangezien ik dagelijks afspraken heb met HR-medewerkers, bedrijfsleiders, directeuren, .. is het voor mij belangrijk om snel de non-verbale signalen van je gesprekspartner te herkennen. Doelstelling was hier nuttige tips en herkenningspunten aan te koppelen. Vooral het leren herkennen van non-verbale signalen zal mede door de opleiding een handig instrument zijn die we tijdens onze verkoopgesprekken kunnen gebruiken. Alvast een geslaagde opleiding wat dat betreft!”

Frederik Van Langenhove De Lijn

“Een zeer praktische opleiding. Je kan er direct mee aan de slag om je dagelijkse activiteiten te vereenvoudigen: bijvoorbeeld een telefonisch gesprek met een klant noteren, je eigen activiteiten overzichtelijk bijhouden en structuur brengen in je taken en plannen.”

Elly Peeters - Marketing Assistant, IMCD Benelux

Elly PeetersMarketing Assistant, IMCD Benelux

“Deze opleiding bood mij een helder en aangevuld inzicht in projectmanagement, voornamelijk binnen een sturende en strategische context. De modellen die werden besproken waren nieuw voor mij en waren dus een welgekomen aanvulling! Er werd ook veel ingegaan op de vragen en de leefwereld van de cursisten. Diverse elementen waren herkenbaar binnen mijn context. Ik heb veel bruikbare en praktische tips gekregen in deze uitstekende training.”

Frank Hoste - Stad Genk

Frank HosteStad Genk

“Ik wou graag tips en tricks ontvangen om beter te 'delegeren' alsook enkele communicatie technieken te verfijnen. Mijn verwachtingen werden ingelost met goede voorbeelden die in een aangename en realistische context werden aangeboden. Ik kan meteen aan de slag met de VAK-tips en diverse technieken rond feedback geven. ”

Carl StroykensEandis

“Dankzij de opleiding is onze sales benadering veel proactiever geworden en halen we het maximum uit onze online meetings met klanten. Verder kregen we zeer goede tips en tricks om beter met prospectie calls om te gaan. Deze nieuwe manier van werken kan ik absoluut aanbevelen! ”

Raf Nonneman - European Spices

Raf NonnemanEuropean Spices

“Ik wil je nog heel hartelijk danken voor de inspirerende en toffe (online) opleidingsdag! Ik had een beetje een presentatievrees opgelopen door 2 oefenmomenten die niet zo geslaagd waren, maar doordat er tijdens de opleiding zo’n veilige sfeer was gecreëerd, ging het eigenlijk helemaal prima! We kregen bovendien fijne feedback waar we veel van leerden. De trainer weet alles op een duidelijke en enthousiaste manier over te brengen. Ook de e-learning vond ik erg leerzaam.”

Linda Haver - Agentschap Integratie en Inburgering

Linda HaverAgentschap Integratie en Inburgering

“Ik wilde leren hoe ik gesprekken rond conflicten kon voeren en hoe ik veel voorkomende patronen in conflictsituaties kon herkennen. De trainer introduceerde verschillende nuttige technieken die in echte conflictsituaties van pas komen. Ik vond het fijn dat deze strategieën eenvoudig, direct toepasbaar en goed gestructureerd waren. Deze training gaf me zelfvertrouwen en liet me zien dat conflicten niet altijd slecht zijn en dat ze gebruikt kunnen worden om te verbeteren.”

Ivan Maslov - UHasselt

Ivan MaslovUHasselt

“Mijn doel was om meer vertrouwen te krijgen tijdens mijn presentaties en mijn verwachtingen zijn na de opleiding perfect ingelost. Ik heb geleerd hoe ik oogcontact met het publiek kan opbouwen en ook dat mijn presentaties sterker overkomen, als ik meer rust uitstraal en stil blijf staan.”

Guy Geens - Master Tours

Guy GeensMaster Tours

“Deze opleiding was voor mij een grote hulp. Ik heb praktische tips meegenomen om beter om te gaan met dominante tegenpartijen tijdens besprekingen en discussies. Deze tips en aandachtspunten heb ik als eerste pagina gezet in het notitieschrift dat ik meeneem naar besprekingen die buiten mijn comfortzone liggen. Ik heb heel veel gehad aan deze training.”

Sven DecockXylos

“De verwachtingen zijn overtroffen door de praktische aanpak en talloze tips & tricks. Ik dacht al heel veel van LinkedIn te weten maar toch heb ik tijdens de opleiding heel wat nieuwe en handige features bijgeleerd.”

Iris Arens - Livios

Iris ArensLivios

De 3 unieke troeven van Expert Academy

Wij geloven dat door training en coaching iedereen een expert kan worden in zijn of haar vak of domein.

Onze medewerkers zijn gedreven professionals die hun passie en ervaring willen doorgeven zodat je op professioneel vlak kunt groeien door inzicht.

Doelstelling: betere resultaten behalen en met succes jouw doelstellingen bereiken.

Het ontwikkelen van jouw talent is onze passie.

01

Bewezen expertise

De workshops van Expert Academy worden gegeven door experts die met hun beide voeten in de praktijk staan.

02

Korte maar krachtige opleidingen

Tijd is kostbaar, zeker in de bedrijfswereld. Vandaar dat onze trainingen gebald en krachtig zijn. Zo komt jouw drukbezette agenda niet in het gedrang.

03

Praktijkgericht

Er wordt gewerkt vanuit de dynamiek van jouw organisatie of team. Dit betekent: zo weinig mogelijk theorie en zo veel mogelijk praktijk.

Ontvang een gratis e-book

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Expert Academy

en ontvang meteen het e-book "10 tips om meer tijd te winnen"

Welke onderwerpen spreken je aan?