Dieter Vanden Heede

Over de trainer

Dieter Vanden Heede is een expert op het gebied van digitale technologie, met focus op kunstmatige intelligentie (AI) en ChatGPT. Zijn digitale reis begon in 2016, toen hij zijn eigen bedrijf oprichtte gericht op digitale marketing, grafisch ontwerp en videoproductie. Met een ondernemende geest en een scherp oog voor innovatie, bouwde Dieter zijn bedrijf uit tot een gewaardeerde speler in de sector, waarbij hij klanten uit verschillende sectoren bediende en hen hielp bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve online strategieën.

Als gecertificeerde AI Design Sprint facilitator heeft Dieter een unieke vaardigheid ontwikkeld om organisaties te begeleiden bij het begrijpen en benutten van de kracht van AI om operationele efficiëntie te verbeteren, kosten te verlagen en nieuwe kansen te identificeren.

Dieter's rol als AI specialist gaat verder dan alleen advies geven; hij fungeert als een brug tussen de complexe wereld van AI-technologieën en de behoeften van het bedrijfsleven. Hij is bedreven in het vertalen van technische concepten naar praktische toepassingen en strategieën die waarde toevoegen aan organisaties van elke omvang en in diverse sectoren.

Als veelgevraagd consultant deelt Dieter zijn inzichten en kennis over AI met vooraanstaande organisaties, waaronder Unizo, Syntra, Someflex en Immoversity. Zijn workshops bieden waardevolle inzichten in de mogelijkheden van AI en inspireren bedrijfsleiders en teams om de grenzen van innovatie te verkennen.