Masterclass Maximaliseer Bedrijfsresultaten met AI en ChatGPT

Over de opleiding

A.I. biedt ongekende mogelijkheden om bedrijfsprocessen te optimaliseren, kosten te verlagen en klanttevredenheid te verhogen. Toch blijkt het vaak moeilijk om de technologie concreet toe te passen. Deze opleiding wil daar iets aan veranderen. 

In deze masterclass leer je hoe je geavanceerde AI-technieken en ChatGPT kunt inzetten om bedrijfsprocessen te optimaliseren en resultaten te maximaliseren. Je krijgt diepgaande kennis van AI en leert hoe je deze technologieën praktisch kunt toepassen in je organisatie. Door de combinatie van theoretische inzichten en praktijkgerichte oefeningen, stelt deze opleiding je in staat om AI en ChatGPT niet alleen te begrijpen, maar ook strategisch en praktijkgericht in te zetten om efficiënter, sneller en productiever te werken. Dit maakt de masterclass een onmisbare investering voor wie in de toekomst een competitief voordeel wil bouwen en versterken.

De cursus wordt gegeven door een AI-expert.

Dieter Vanden Heede, een ervaren AI-expert, begeleidt je stap voor stap door praktische scenario's en real-life cases. Met zijn jarenlange ervaring in de AI-sector zorgt hij ervoor dat je direct resultaten ziet.

Deze masterclass bouwt verder op de basisopleiding: Aan de slag met AI en ChatGPT

Programma

  • Dieper inzicht in AI: Begrijp geavanceerde AI-concepten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • ChatGPT Advanced: Leer geavanceerde prompt-engineering technieken en hoe je ChatGPT kunt integreren in complexe bedrijfsprocessen, inclusief maatwerkoplossingen zoals CustomGPTs.
  • AI & Automatisering: Uitgebreide training in tools zoals Zapier en Make, en integratie van verschillende tools om robuuste automatiseringsworkflows te bouwen.
  • Tools voor integratie in je dagelijkse workflow: Leer hoe je verschillende tools kunt integreren om slimme AI-workflows te creëren, met voorbeelden zoals Excel, Google Calendar, en Outlook.
  • Microsoft Copilot en de toekomst van AI: introductie tot Microsoft Copilot en wat de toekomst voor deze tool in petto heeft.
  • Casestudies van succesvolle AI-Implementaties: Praktijkvoorbeelden en success stories van AI- en ChatGPT-implementaties binnen bedrijven.
  • Hands-on oefeningen: praktijkgerichte opdrachten om je kennis in de praktijk te brengen en te versterken.
  • Q&A en probleemoplossing: uitgebreide Q&A waarin specifieke problemen en vragen worden besproken om maximale leerresultaten te garanderen.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor managers, professionals, medewerkers en bedrijfsleiders die AI en ChatGPT willen toepassen om efficiëntere en effectievere bedrijfsprocessen te creëren.

Breng dus zeker je laptop mee zodat je meteen aan de slag kunt in deze workshop.

Aanpak

In deze interactieve workshop ga je direct zelf aan de slag aan de hand van concrete opdrachten en oefeningen. 

Deze training bestaat uit een mix van theorie, demonstraties, praktijkopdrachten en heel veel interactie. Je leert generatieve AI-tools in te zetten voor je eigen doeleinden, gaat live aan de slag met AI-gedreven chatbots en experimenteert met beeldherkenning en tekstgeneratie.

Breng dus zeker je laptop mee zodat je meteen aan de slag kunt in deze workshop.

Mogelijke trainers

Resultaten

Na afloop van de masterclass heb je een diepgaand begrip van geavanceerde AI-concepten en praktische toepassingen van ChatGPT in je bedrijf. Je zult in staat zijn om automatiseringsprocessen te implementeren die de efficiëntie verhogen en bedrijfsresultaten verbeteren

Na het volgen van de cursus, neem je de volgende vaardigheden mee:

  • Diepgaand Begrip van AI: Je zult een grondige kennis hebben van geavanceerde
  • AI-concepten en hun toepassingen in de bedrijfswereld.
  • Je leert hoe je ChatGPT kunt inzetten voor het optimaliseren van complexe bedrijfsprocessen.
  • Je ontwikkelt praktische vaardigheden in het gebruik van tools zoals Zapier en Make voor workflow automatisering.
  • Je krijgt inzicht in toekomstige ontwikkelingen zoals Microsoft Copilot en hoe je deze kunt benutten.
  • Je verlaat de masterclass met concrete strategieën en oplossingen die direct in jouw organisatie kunnen worden toegepast.

Dankzij de cursus kan je vandaag meteen aan de slag en ben je ook voorbereid op de toekomstige ontwikkelingen in AI.

Inschrijven

Kies hieronder de datum en de gewenste locatie voor deze training.

Gent - Expert Academy

Bibliotheekstraat 8/301, 9000 Gent

di 3.12.2024 (14u00 tot 17u00)
NL

Prijs vanaf

€ 450,00(exclusief BTW)

Nog 4 plaatsen beschikbaar

Antwerpen - Expert Academy

Mechelsesteenweg 109, 2018 Antwerpen

vr 16.05.2025 (09u00 tot 12u00)
NL

Prijs vanaf

€ 450,00(exclusief BTW)

Max. 6 deelnemers